Spelbolag för ishockey betting

Här på ishockeybetting.se har vi samlat marknadens bästa betting sidor med svensk licens. Se vår lista nedanför och sedan kan du själv välja fritt vilken sida som passar just dig!

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR 

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

    500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Att spela på odds och andra spel blir allt mer populärt. I Samband med detta dyker nya spelbolag upp hela tiden. Det kan vara svårt att hitta en seriös sida med svensk licens.
Vi har gjort arbetet enkelt för dig genom att enbart ha med seriösa aktörer på vår sida som innehar svensk spellicens där du kan känna dig säker och trygg.

Finns det odds på lägre hockeydivisioner?

Japp det finns det. Både NordicBet och Betsson är spelbolag som har konkurrenskraftig betting med odds hela vägen ner till de lägre divisionerna i svensk ishockey.
Vilket spelbolag har bäst odds?

Då det finns många spelbolag så är konkurrensen om spelare hög. Det är positivt för dig som spelare eftersom du fritt kan välja bland alla erbjudanden och odds som sidorna lockar med. Det bästa du kan göra är att jämföra olika sidors utbud för att hitta de bästa möjliga oddsen. Svenska spelbolag är skickliga på att se till att det finns odds som passar spelare inom olika hockeyligor.

Frågor och svar om bettingsidor och spelbolag

Registrera dig enkelt och säkert med BankID

Denna smidiga lösning innebär att du inte behöver verifiera ett konto på samma sätt som tidigare men även att pengarna går att plocka ut snabbare.

Förr brukade registreringsprocessen till spelbolagen vara något krångligare då man var tvungen att fylla i massa uppgifter manuellt. Idag går det att bli medlem väldigt snabbt tack vare BankID.

Kan jag använda Swish?

Betaltjänsten Swish är en populär betalmetod som fullständigt exploderat på senare år. Den finns idag tillgänglig hos majoriteten av spelbolag för betting. Att kunna sätta in och ta ut pengar har aldrig varit lättare.

Vilka andra sporter än ishockey kan jag hitta odds på?

Bettingsidorna har ett brett urval av odds på olika sporter. Förutom ishockey så hittar du andra populära sporter som fotboll, basket, tennis och mycket mer. Förutom traditionella sporter hittar du även odds på politik.

Övriga betalningsmetoder

Det finns såklart en hel del alternativ till Swish. Bland dessa finns följande: VISA, MasterCard, E-plånböcker (Skrill, PayPal, Neteller m.fl.) och vanlig banköverföring.

Kundtjänst på svenska

Spelbolagen med svensk licens erbjuder support på svenska. Det vanligaste brukar vara Livechat men det finns även email och telefonnummer på spelbolagens hemsidor. Vi rekommenderar emellertid Livechatten då den brukar vara snabbast.

Säker & trygg spelmiljö

Spelbolagen som vi lyfter fram på vår sida har högsta säkerhetsstandard och har alla svensk spellicens. I Sverige är det myndigheten Spelinspektion som ska säkerställa att den svenska spelmarknaden är laglig, säker och tillförlitlig.

Om ett spelbolag med svensk licens inte följer den svenska spelregleringen så kan de riskera sanktioner från Spelinspektionen som kan resultera i en indragen spellicens.

Läs mer om den svenska spellicensen
https://www.spelinspektionen.se/licensansokan/spellicenser/
https://www.svt.se/nyheter/imorgon-trader-den-nya-spellagen-i-kraft