Betting och odds på Svenska Hockeyligan (SHL)

Svenska hockeyligan

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR 

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

    500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

SHL är en av världens mest populära och bästa ligor. Visst den kan inte mäta sig med NHL som huserar de bästa spelarna och har en enormt hög tävlingsnivå, men samtidigt ska vi vara stolta över vår Svenska Hockeyliga som producerat många talanger genom åren. Sedan 2015 består ligan av fjorton lag och bjuder på mängder av intressanta matcher varje säsong.

För dig som är intresserad av betting på SHL har du kommit helt rätt då vi guidar dig till spelbolag med de hetaste oddsen. Här hittar du odds på den Svenska Hockeyligan och information om spelbolagen som tillhandahåller odds på ishockey.

Så funkar odds

Se nedanstående exempel på vanlig förekommande odds för en hockeymatch i NHL

Exempel (Matchvinnare)
Säg att du satsar 500 kronor på att Leksands IF ska bli matchvinnare över HV71 till ett odds på 2.00 gånger pengarna. Om du vinner spelet får du tillbaka 1000 kr (200 * 2.00 = 1000) där vinsten är 500 kr.

Andra spel som erbjuds är över/underspel och handikapp. Det går även att satsa på vinnare inkl. övertid och straffar. Totalt antal mål inkl. övertid och straffar. Hos vissa bettingsidor hittar du även odds på vilket lag som kommer vinna SHL-ligan inför säsongen. Även livebetting på ishockey är populärt.

Hur bettar man framgångsrikt på Svenska Hockeyligan?

Det första tipset är att du bör ha bra koll. Studera ligan och följ matcherna. Var uppdaterad om skadeläget i de olika lagen som kan ge dig en fördel när du bettar. Är ett lags stjärnspelare skadad så kan det vara viktigt att ha det i åtanke innan du ska placera ditt bet.

När du studerar lagen så kan du även se hur de har presterat i tidigare möten. Genom att hålla koll på statistik så kan du skapa dig en bild som hjälper dig göra en mer kvalificerad bedömning gällande oddsen för en viss match. Håll dig uppdaterad in i det sista.

Ett annat viktigt tips är att oddsen kan variera beroende på vilket spelbolag du väljer. Du bör alltså jämföra noga och hålla dig uppdaterad på denna front. Varför ta ett odds på 1,90 om ett annat spelbolag erbjuder samma spel för 2,10 gånger pengarna? Här får man inte vara dum.

Går det att streama matcher från SHL?

Om du är intresserad av att se SHL så bör du kolla upp C More som gör det möjligt att titta i hela EU på mobil, dator eller surfplatta. Perfekt om du vill kunna se matcherna som du satsat på.

Med C Mores Premium Plus paket kan du se alla matcher från SHL, Hockeyallsvenskan och SDHL.

Klicka här för att ta dig till C More.

Var köper jag biljetter till Svenska Hockeyligan?

Smidigast är att gå till SHL:s hemsida och få en överblick över alla lag där du snabbt kan klicka dig vidare och köpa biljetter till matchen du vill se.
Klicka här för att ta dig till SHL.se och se tillgängliga biljetter https://www.shl.se/biljett

Vinnare av Svenska Hockeyligan senaste 10 åren

2022 – Färjestad BK 🏆
2021 – Växjö Lakers 🏆
2020 - Ingen mästare utsedd 
2019 – Frölunda HC 🏆
2018 – Växjö Lakers 🏆
2017 – HV71 🏆
2016 – Frölunda HC 🏆
2015 – Växjö Lakers 🏆
2014 – Skellefteå 🏆
2013 – Skellefteå 🏆
2012 – Brynäs IF 🏆