Betting på Svenska damhockeyligan (SDHL)


SDHL är den högsta divsionen inom ishockey för damer i Sverige. Ligan grundades 2008 och innehåller tio lag. Vid grundadet så hette ligan Riksserien och gjorde så fram till 2016 då den bytte namn till Svenska damhockeyligan.

Samtidigt som namnbytet av ligan skedde så var målet att lyfta damhockeyn och ta den till nästa steg. En samarbetspartner till SDHL är SHL som har hjälpt till att utveckla idrotten.

Finns det betting på SDHL matcher?

I takt med med att SDHL växt och blivit mer kommersiell och professionell så har även bettingbolagen fått upp ögonen för SDHL. Vi har i listan under tagit fram spelbolagen som har odds på SDHL.

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR 

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

    500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Tacklingar inom svensk damhockey blev tillåtet hösten 2022

En stor skillnad i regelboken för svensk damhockey och herrhockey har varit att damerna inte haft tillåtelse att tacklas. Det har alltså blivit en stor skillnad gällande fysiskt spel på grund av den här regeln. Sedan säsongen 2022-2023 så är det emellertid tillåtet att tacklas.
Rösterna efter ändringen har varit splittrade men många menar att det kommer att gynna damhockeyn och generera mer intresse för idrotten.

Här kan du streama Svenska damhockeyligan online

Du kan streama SDHL på C More genom att teckna ett abbonnemang som låter dig se matcherna från premiären till slutspelet.
https://www.cmore.se/sport/ishockey/sdhl
Det händer även att SVT köper in och sänder matcher. Ha utkik på SVT Play och sök efter SDHL så ser du vad som finns tillgängligt.
https://www.svtplay.se/ishockey-sdhl

Så köper du biljetter till Svenska damhockeyligan

Lättast om du vill köpa biljetter för att se matcher med din favoritklubb är att besöka deras hemsida. Där hittar du information om hur du kan köpa biljetter till matcherna. Du kan även följa din klubb på sociala medier för att få information om var och när kommande matcher ska spelas.

Kolla höjdpunkter från matcherna i SDHLs videoarkiv

Du kan gratis kolla höjdpunkter från SDHL matcherna på deras hemsida. Klicka här för att ta dig till videoarkivet.
https://www.sdhl.se/videos/archive