Betting och odds på NHL

Bild: Rick Dikeman [CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR 

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

    500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

NHL räknas som den främsta hockeyligan i världen. Ett klart mål för många unga hockeyfantaster är att själva en dag få spela i ligan. NHL grundades redan 1917 i kanadensiska Montréal, Québec.

Hos oss hittar du betting och odds på världens största och bästa ishockeyliga NHL som ständigt bjuder oss fans på spännande matcher. Bland alla stora hockeyprofiler finner vi även en hel del svenskar vilket såklart är extra kul.

Alla seriösa spelbolag har odds på NHL

Då ishockey och NHL är så pass populärt i bettingvärlden så erbjuder i princip alla spelbolag odds på ligan. Det ger dig som spelare ett utmärkt utgångsläge att kunna välja mellan alla spelbolag och deras odds.

Exempel på hur odds fungerar

Se nedanstående exempel på vanlig förekommande odds för en hockeymatch i NHL
Exempel (Matchvinnare)

Låt säga att du spelar 200 kronor på att Colorado Avalanche ska bli matchvinnare över Toronto Maple Leafs till ett odds på 2.50 gånger pengarna. Om du vinner spelet får du tillbaka 500 kr (200 * 2.50 = 500) där vinsten är 300 kr.

Du kan även spela på annat som över/underspel och handikapp. Det går även att satsa på vinnare inkl. övertid och straffar. Totalt antal mål inkl. övertid och straffar. Hos en del spelbolag finner du även odds på vilket lag som kommer vinna NHL-ligan inför säsongen. Även livebetting på ishockey är populärt att spela på.

Betting tips för att komma igång

För att få ett övertag när det kommer till betting på NHL så är det en bra idé att lära dig så mycket som möjligt om ligan och spelarna innan du ger dig in på NHL-marknaden. Vi rekommenderar alla att se matcher, läsa på om lagen och undersöka deras tidiga resultat innan man tänker tanken på att satsa pengar.

Tänk långsiktigt när det gäller betting på NHL. Bygg din egen strategi och ägna tid åt att analysera både före och efter matcherna ägt rum. Något som många duktiga spelare gör är att bokföra sina spel då det ger dig chansen att få en överblick så att du kan analysera och utvärdera dina resultat.

Tänk på att det finns flera bettingmöjligheter som spelbolagen erbjuder. Man behöver inte bara spela på vem som ska vinna matchen utan ibland kan det vara mer strategiskt att exempelvis satsa på antal mål i en match.

NHL spelschema 2023-24

NHL:s grundserie säsongen 2023/24 börjar i oktober 2023 och pågår fram till april 2024. Grundserien avgöra vilka klubbar som sedan går vidare till slutspel och har chansen att vinna Stanley Cup-pokalen som börjar efter grundserien och pågår fram till juni.

Här kan du streama och följa NHL-matcher

Om du är intresserad av att se NHL matcherna så kan du använda dig av Viaplay där du kan livestreama matcherna. Detta är inte gratis men är du intresserad av att följa matcherna så kan det vara värt kostnaden.

https://viaplay.se/sport/ishockey/nhl

NHL-resor till USA och Kanada

Är du en av många som drömmer om en sportresa där du kan se hockey i världsklass på plats i Nordamerika? Det är idag möjligt då det finns resebolag som riktar in sig på just sådana här resmål.

Vinnare av Stanley Cup senaste 10 åren

2022 – Colorado Avalanche 🏆
2021 – Tampa Bay Lightning 🏆
2020 – Tampa Bay Lightning 🏆
2019 – St. Louis Blues 🏆
2018 – Washington Capitals 🏆
2017 – Pittsburgh Penguins 🏆
2016 – Pittsburgh Penguins 🏆
2015 – Chicago Blackhawks 🏆
2014 – Los Angeles Kings 🏆
2013 – Chicago Blackhawks 🏆
2012 – Los Angeles Kings 🏆