Betting på Hockeytvåan

Hockeytvåan är den fjärde högsta ligan i Sverige. Varje säsong så kämpar lagen i divisionen om att flyttas upp till Hockeyettan. Lagen som presterar sämst riskerar att bli nedflyttade till Hockeytrean.

Välj din bettingsida för odds på Hockeytvåan

Trots att ligan tillhör en lägre division så finns det trots det flera spelmöjligheter i form av odds och betting på Hockeytvåan. Både spelbolag som Betsson och Nordicbet har odds på ligan.

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Kan det finnas fördelar med att spela på ishockey matcher i lägre divisioner?

Hockeytvåan är som bekant Sveriges fjärde högsta liga. Det kan finnas både för- och nackdelar med detta. En fördel är att bettingsidorna inte kan direkt kräva att alltid ha en superexpert som verkligen vet allt om lagen i en liga som inte har så stor status. Det är just det här du kan utnyttja. Kanske har du själv riktigt bra koll på Hockeytvåan och kan hitta odds som sticker ut.

Kan hemmaplan ge en fördel?

Något man bör ha i åtanke innan man placerar ett bet är vilket lag som har hemmaplan. Lagen kan till exempel dra fördel av hemmapublik eller vara ur fokus på grund av långa resor. Ett tips är att ha koll på lagens sociala medier och se om det finns några uppdateringar som man kan dra nytta av. Kanske har laget tvingats till ett spelarbyte i sista minuten.

Vilka odds kan jag satsa på?

När man kommer ner så här långt i divisionerna så är det också naturligt att spelmöjligheterna minskar något. Man kan inte kräva att en match i den fjärde högsta ligan ska ha samma marknadsspel som en match från NHL.

Oddsen som finns är oftast bara på matchvinnare. Om lag 1 eller två vinner matchen. Det finns såklart också spel på om matchen slutar oavgjort.

Var hittar jag sidor som innehåller tabeller och statistik för Hockeytvåan?

Vi rekommenderar dig stats.swehockey.se som är den officiella statistik webbplatsen för Svenska Ishockeyförbundet. Där hittar du tabeller och mycket mer om du vill nörda ner dig i statistiken.

Hur kan jag boka biljetter till Hockeytvåan?

För att få reda på hur du kan gå på matcherna med ditt favoritlag i Hockeytvåan så kan det vara bra att kolla din klubbs hemsida eller sociala medier. Oftast ligger det i klubbens intresse att själva gå ut med information till sina fans om hur du lättast kan köpa biljetter till matcherna.