Betting på Hockeyettan

Hockeyettan är den tredje högsta divisionen i ishockey för herrar i Sverige. Ligan är uppdelad i fyra grundserier som kallas Norra, Västra, Östra och Södra. Lagen som presterar bäst går sedan vidare till något som kallas för Allettan. Målet med att vinna Hockeyttan är att få uppflyttning till Hockeyallsvenskan. Lagen som presterar sämre riskerar en nedflyttning till hockeytvåan.

Spelbolagen erbjuder betting och odds på Hockeyettan, en liga som brukar bjuda på underhållande matcher med mycket hög spänning. Vi har här på ishockeybetting.se specifikt tagit fram spelbolag där du just kan oddsa på Hockeyettan.

Spelbolag med odds på Hockeyettan matcher

Det kan vara tufft att hitta ett spelbolag som erbjuder odds på just den ligan du vill spela på. Vi har gjort arbetet lättare för dig genom att ta fram spelbolagen som har ett brett hockeyutbud som inkluderar Hockeyettan.

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR 

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

    500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Oddsförklaring & exempel

Vad du än väljer att betta på är det viktigt att ha koll på odds och vilka odds som är bra inom sporten. Det här kan öka dina chanser till vinst ordentligt. Det är inte alltid helt lätt att räkna ut om ett odds är bra eller inte.

Många väljer att spela direkt på en matchvinnare. Då kan man spela på att lag (1) eller lag (2) vinner. Eller att det blir oavgjort. Låt oss säga att du spelar på att IF Sundsvall HC (lag 1) kommer vinna över Kalix HC (lag 2) till ett odds på 2.30. Skulle du då satsa 200 kr på 2.30 i odds på att IF Sundsvall HC blir matchvinnare så får du således tillbaka 460 kr.

Tips innan du börjar med betting på HockeyEttan

Steg nummer ett är att hitta en sida med bra odds och registrera dig på denna. Sätt dig även in i ligan och se hur resultaten har sett ut tidigare. Då kommer dina chanser till vinst att öka, och dessutom blir det roligare för dig att följa sporten. En grundläggande förståelse på vad odds och betting är underlättar också.

Sådant som du kan undersöka innan du väljer att placera ett spel är ett lags nuvarande form. Man kan även analysera hur laget såg ut förra säsongen och vad som har hänt sedan dess. Kanske har laget en ny stjärnvärvning eller en ny coach. Det finns mycket man själv kan kolla upp för att ha bättre koll inför en match.

Hur kan jag följa matcherna i Hockeyettan?

2021 lanserades tjänsten Hockeyettan PLAY där man kan följa matcherna live i ATG Hockeyettan. Du kan ladda ner appar som gör det möjligt att följa och se matcherna i Hockeyettan överallt och enkelt i mobilen.

Ladda ner för iOS – Klicka här!
Ladda ner för Android – Klicka här!
Ladda ner för Apple-TV – Klicka här!

Fulla schemat för Hockeyettan hittar du här: https://live.hockeyettan.se/schedule

Var köper jag biljetter till Hockeyettan?

Hockeyettan.se har en flik som heter “Lagen”. Där kan du se alla klubbar och kan trycka dig vidare för att köpa biljetter. Du kan även gå in på din klubbs hemsida eller sociala medier så hittar du information om kommande matcher och hur du kan få tag i biljetter.