Betting på Hockeyallsvenskan

Hockeyallsvenskan är den näst högsta divisionen i svensk ishockey för herrar. Ligan grundades 1999 under namnet Allsvenskan. Hockeyallsvenskan 2023/24 kan komma att bli hetare än någonsin då många klubbar satsar hårt för att ta sig tillbaka till SHL.

Vi på ishockeybetting.se har tagit fram bettingmöjligheter på den här underbara ligan som bjuder oss på intressanta matcher. Här kommer du hitta information om allt från spelbolagen som erbjuder odds på hockeyallsvenskan till var du kan streama matcherna.

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR 

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

    500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Har spelbolagen odds på Hockeyallsvenskan?

Jodå det finns gott om odds och spelmöjligheter på Hockeyallsvenskan bland spelbolagen. Trots att det är den nästhögsta ligan i Sverige så är den fortfarande högt aktad och bjuder på högklassig ishockey. I tabellen ovan hittar du spelbolag med odds på Hockeyallsvenskan.

Odds och spel på Hockeyallsvenskan

Det vanligaste sättet att satsa pengar på är att göra det direkt på en matchvinnare. Exempel enligt följande: Modo Hockey (lag 1) möter AIK (lag 2). Oddsen för att Modo (1) ska vinna är 1.68 gånger pengarna. Satsar du då 200 kr på 1.68 i odds så blir vinsten totalt 336 kr.

Notera att det även finns matchvinnarodds som inkluderar övertid och straffar. Såklart kan du också spela på att matchen slutar oavgjort. Även odds som 2-vägs handikapp och totalt antal mål finns tillgängliga för spel. Innan du börjar spela så bör du utforska utbudet av alla bettingmöjligheter och se vilken som passar dig bäst.

Det här kommer ofta med ett omsättningskrav. Det kan vara att du måste spela på 6x odds till ett minimum odds på 1.80 för att omsätta pengarna innan du kan göra ett uttag. Om det är värt det eller inte är helt upp till dig.

Var uppmärksam på bonusvillkoren

Många spelbolag lockar med en bettingbonus. Det finns emellertid alltid saker du måste se upp med. Vi kan inte nog betonavikten av att du läser villkoren för din bonus. Det är då du får reda på om en bonus är bra eller inte.

Bonusen gäller ofta en procent där bettingbolaget matchar din insättning med en bonus. Låt oss säga att bonusprocenten är 100% upp till 500 kr. Sätter du då in 500 kr så får du totalt 1000 kr att spela för på sidan.

Så får man övertag vid betting på Hockeyallsvenskan

Om vi förutsätter att du redan kan en del om ishockey så är det även viktigt att du sätter dig in i ligan och lagen som deltar. Det finns mängder av saker du kan analysera och använda till din fördel när du bettar på ishockey.

Här kommer några punkter som kan hjälpa dig komma igång:

Hur är lagen och spelarnas form?
Hur ser lagens tidigare möten ut?
Hur slutade förra årets hockeyallsvenskan och vad har hänt sedan dess? Tänk på spelarbyten, skadeläge osv.

Var kan jag streama Hockeyallsvenskan?

Det går att streama Hockeyallsvenskan från C More. Samma företag streamar även SHL.

Tryck här för att ta dig till C More och läs mer om deras paket.

Var köper jag biljetter till Hockeyallsvenskan?

hockeyallsvenskan.se kan du hitta var du köper biljetter till alla matcher. Att gå på ishockey live är något helt annat än att streama matcherna. Många föredrar den mäktiga känslan av att vara på plats i arenan och se sitt favoritlag på plats.

Ligans popularitet

Trots att ligan inte är den högsta i Sverige så saknar den i regel de största och mest publikdragande lagen, men givetvis bjuds det på en del undantag. Varje säsong är det enormt spännande att följa vilka lag som kommer ta sig upp till SHL.